Kategori De bästa recepten

Smaklig paj med fänkål och skinka
De bästa recepten

Smaklig paj med fänkål och skinka

Recept Savory Pie med fänkål och skinka från 03-11-2016 Uppdaterad 21-12-2018 Jag förberedde den salta paien med fänkål för några veckor sedan, det var fredag ​​och jag hade några rester av kokt skinka och Asiago ost att äta innan 39; helgens ankomst så jag bestämde mig.

Läs Mer

De bästa recepten

S'mores

S & 39; mores är en typisk amerikansk efterrätt som vanligtvis tillagas under grillar, det är choklad, marshmallows och kex, det är & 39; scouten söt och det är omöjligt att du inte har sett det minst en gång i någon show. Av denna version av s & 39; mores fanns det en video från vilken jag inspirerades att förbereda min, här är de doser som jag använde och tiderna.
Läs Mer
De bästa recepten

Beredda för pepparkakamän

Pepparkakaman Mix Recept från 15-12-2019 Pepparkakeman Man Mix är en annan presentidé, precis som den varma chokladmixen eller kakemixen. För tillfället bestämde jag mig för att prova ett nytt recept, något annorlunda än det för mina klassiska pepparkakamän, men alltid läckra.
Läs Mer
De bästa recepten

Vacker briochine

Briochine bellissime recept av 03-12-2014 Uppdaterat 29-08-2018 Snälla, skratta inte för namnet på dagens recept, det vackra briochine, jag också när jag såg detta recept för första gången antydde jag ett leende när Jag läste deras namn, men tveklöst har tjejerna i facebookgruppen rätt, dessa briochiner är vackra och läckra, lägger jag till, så jag lämnade deras ursprungliga namn för att erbjuda dig receptet.
Läs Mer
De bästa recepten

Kyckling med tomat

Recept Kyckling med tomat av 27-04-2007 Uppdaterad 04-05-2015 Kyckling med tomat är en mycket populär andra kurs i mitt hus. Detta recept är från min mamma som kallar det alla cacciatora, även om detta inte är receptet att förbereda det, det här receptet består i själva verket av en sås med färska tomater och massor av basilika där du sedan kommer att smaka på de bruna kycklingbenen och blanda med vin (jag använder rött), en falsk cacciatore i praktiken, men mycket bra;) Tillvägagångssätt Hur man gör kyckling med tomat Gör skär på kycklingbenen och bruna dem (med all huden) utan olja i en hög panna, vänd dem ofta tills de är dorino på båda sidor (cirka 30 minuter).
Läs Mer
De bästa recepten

Smaklig paj med fänkål och skinka

Recept Savory Pie med fänkål och skinka från 03-11-2016 Uppdaterad 21-12-2018 Jag förberedde den salta paien med fänkål för några veckor sedan, det var fredag ​​och jag hade några rester av kokt skinka och Asiago ost att äta innan 39; helgens ankomst så jag bestämde mig.
Läs Mer
De bästa recepten

Basilika kex

Basilkakorrecept av 13-07-2018 Uppdaterat 31-10-2018 Basilkakor är kex med en delikat, färsk och sommarlig smak. De kan vara förberedda på frukost eller som ett mellanmål, när som helst på dagen kommer de att vara bra. För att ge degen rätt arom, kommer receptet att beredas en natt i förväg, 12 timmars tid som krävs för att se till att basilikabladen smakar grädden där de får lämnas att infusera.
Läs Mer
De bästa recepten

Hemlagad kondenserad mjölk

Hemlagad kondensmjölksrecept av Flavia Imperatore den 07-02-2014 Uppdaterad 29-08-2017 Receptet för att tillverka kondenserad mjölk hemma var något som jag ville försöka göra en stund, men jag hade läst att det behövdes en timmes kokning av blandningen för att få en tjock blandning och därför hade jag alltid skjutit upp beredningen.
Läs Mer
De bästa recepten

Thermomix Caprese tårta

Thermomix Caprese Cake Recept från 03-04-2015 Uppdaterat 04-09-2018 Crunchy på utsidan och mjukt på insidan, Caprese cake är typiskt för ön Capri men är välkänd i hela Italien. Den är tillagad med en mandelbas, vilket gör denna tårta särskilt aromatisk och är strö med ett rikt lager med florsocker.
Läs Mer
De bästa recepten

Vanillekipferl

Vanillekipferl recept från 08-01-2009 Uppdaterat 27-08-2018 Vanillekipferl är doftande kex med vanilj- och mandelaroma. Trots att julen nu är över, kunde jag inte motstå frestelsen att göra dessa vaniljkakor för att följa Twinings nya vaniljte.
Läs Mer
De bästa recepten

Zucchini au gratin

Zucchini au gratin recept från 05-17-2016 Uppdaterat 05-17-2016 Courgettes au gratin är en mycket enkel sidamat att göra, lätt men verkligen välsmakande och fin. Courgetterna skärs i skivor och arrangeras sedan radiellt i en kastrull, täckta med en blandning av ost och brödsmulor och brunas i ugnen.
Läs Mer
De bästa recepten

Yoghurtbröd

Yoghurtbrödrecept av 2011-11-24 Uppdaterat den 28/8/2018 Yoghurtbrödet är & 39; Det var en riktigt fin upptäckt, en fettfri deg med smak och mjukhet '39; endast. Du kan tillverka smörgåsar, ett bröd som ska läggas direkt i pannan eller läggs degen i plumcakeformen. Konsistensen på yoghurtbrödet är & 39; liknar den med pan bauletto men med en aromatisk eftersmak.
Läs Mer
De bästa recepten

Macarons

Macarons recept från 18-05-2010 Uppdaterat 27-08-2018 Macarons är franska bakverk gjorda med maräng, en blandning av äggvitt, mandelmjöl och socker. Första gången jag smakade makron var förra året i Cannes, och därifrån smakade jag dem igen i år i Paris.
Läs Mer
De bästa recepten

Vaniljpudding

Vaniljpuddingrecept av 04-11-2013 Uppdaterad 09-08-2017 Vaniljpudding är en klassiker bland skeddesserter, en mycket enkel beredning men som har 1000 sätt att förbereda. Jag valde det här receptet för att förbereda vaniljpuddingen eftersom det inte medför isinglas utan majsstärkelse som förtjockare och eftersom på detta sätt äggen tillagas och därför blir det ett säkert recept att kunna äta det även för barn.
Läs Mer
De bästa recepten

Speck- och citronrullar

Recept Speck och citronrullar från 10-25-2007 Uppdaterad 08-28-2018 Kycklingbröst är en bra bas för många recept, igår kväll hade jag några skivor kvar från lite cordon bleu som jag förberedde mig för att frysa och jag gjorde några rullar, jag följde ett recept från en av mina böcker på huvudrätter, men nästa gång jag ska använda bacon istället för speck;) Smaken är delikat och rullen är fin mjuk, såsen är doftande med citron och läcker för skon (skon är min passion!
Läs Mer
De bästa recepten

Arista i skorpa

Recept Arista i skorpa den 12-03-2010 Uppdaterad 08-11-2017 Fläskkanten i skorpan (du kan också använda rostbiff om du föredrar nötkött) är den andra maträtten jag förberedde förra söndagen när jag hade mina föräldrar vid lunch. Smördeg med vilket jag täckte fläskkanten och dekorationerna med små bitar restpasta ger en förfinad touch till det klassiska receptet på stekt fläsk.
Läs Mer
De bästa recepten

Klistra in di meliga

Paste di meliga recept från 02-10-2017 Uppdaterat 02-10-2017 Paste di meliga är mycket smuliga majskakor, typiska för Cuneo i Piemonte. Receptet är mycket gammalt och föddes, på grund av ökningen i vete, när bagarna började använda 00 mjöl i kombination med majs mjöl.
Läs Mer
De bästa recepten

Bakad piggvar med potatis

Bakad piggvar med potatis är det mest klassiska receptet för att förbereda denna fisk och den som jag började närma sig denna art för första gången. Lätt, med en delikat smak och med få taggar (en liten detalj som inte skadar!), Är bakad piggvar praktiskt taget förberedd av sig själv när vi har tappat den väl.
Läs Mer
De bästa recepten

Ostdruvbollar

Recept Ostbollar av druvor från 11-12-2013 Uppdaterad 01-07-2016 Hej alla, den här trevliga aptitretaren kommer från magasinet Alice Cucina för några månader sedan, när jag såg receptet tänkte jag omedelbart att dessa druvbollar med ost skulle ha varit perfekt som jul aptitretare, förberedda, smakade och här är de.
Läs Mer
De bästa recepten

Cronuts

Kronötter är puffade munkar, en söt halvvägs mellan en munkar och en croissant, därmed deras bisarra namn. Ett recept som kommer direkt från Amerika, uppfunnet av konditor Dominique Ansel från den homonyma konditorivaror i New York och som har gått galen på nätet i flera månader.
Läs Mer
De bästa recepten

Beans all'uccelletto

Recept Beans all’uccelletto från 04-02-2016 Uppdaterad 26-05-2017 Beans all & 39; uccelletto är en av de typiska rätter från toskansk mat. Skålens namn kommer förmodligen från den typ av smakämnen som används för sås, peppar och salvia, ofta används för beredning av kött, de berömda små fåglarna.
Läs Mer